The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Kotao na pelet Pelling 30 KW

Autor Super User on . Posted in Ponuda

Cijena 4900,00 KM

kotao-za-centralno-grijanje-na-pelete-thermoflux-pelling3

Kotlovi za centralno grijanje na pelete „Pelling“ automatski su kotlovi za zagrijavanje obiteljskih kuća te stambenih i manjih industrijskih objekata. Kotao je modernog dizajna i suvremene konstrukcije, a tehnologija sagorijevanja na visokoj je razini. Kotao je opremljen samodozirajućim sustavom koji prema zadanom intenzitetu samostalno dozira pelet iz spremnika u ložište. Digitalna kotlovska regulacija dostizanjem zadane temperature automatski smanjuje snagu grijanja, te održava lagani plamen. Opadanjem temperature regulacija ponovno povećava snagu i dogrijava kotao. Kotao je konstruiran tako, da ubacivanjem dodatne rešetke može sagorijevati i drvo, što korisniku pruža iznimnu sigurnost u nabavi energenta.

Pelling kotlovi izrađeni su od kvalitetnog čeličnog lima što im jamči dugotrajnost, a u ponudi su kotlovi nazivnih snaga 25, 30, 40, 50, 75 i 100 kw, lijeve i desne izvedbe dimnjaka, sa standardnim ili proširenim spremnikom za pelete.

Osnovne karakteristike:

  • Pelling kotlovi spadaju u "polu-automatske kotlove" obzirom da je ovisno o sezoni grijanja potrebno jednom dnevno usuti pelet u spremnik i jednom u pet do petnaest dana očistiti kotao. Sve ostale funkcije kotao obavlja samostalno.
  • za rad Pelling kotlova na pelet nije potreban posebno dobar dimnjak zbog ugrađenog ventilatora na izlazu dimovodne komore.
  • jednostavnost korisničkog sučeljena i upravljanja regulacijskom automatikom omogućava jednostavno postavljanje dva vremenska termina za automatsko paljenje i gašenje kotla u toku dana.
  • zbog relativno malih dimenzija kotao je moguće smjestiti u male prostore.
  • dodatnu sigurnost pruža mogućnost loženja drveta kupovinom rešetke. Automatska regulacija je tvornički programirana za brzu izmjenu energenta (pelet-drvo). Pelling je prvenstveno dizajniran za izgaranje peleta a drvo je samo moguća alternativa.

KAMIN NA PELET INTERIO (voda) 14 kW   |   CIJENA 3750,00 KM

INTERIOMINI

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com